Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det kan även fortgå på sommaren.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Säg ajöss till dålig lukt.

ta

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det är nog ingen större ide.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Skor har också en bortre gräns. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Spraya direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Det behövs inte mer. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Byt strumpor ofta. Prova att byta varje 24 timmar. doftborttagare Vissa byter till och med oftare. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Även fötterna måste tas om hand. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.