Så enkelt får du bort illaluktande svett

Att kläder som du använder till idrott börjar lukta efter en tid är inte så konstigt. Om du förvarar och använder kläderna på ett korrekt sätt minskar du lukten. Det finns mycket att göra åt illaluktande svett i sportutrustning, kläder och skor.

ta

När du använder en luktborttagare måste den ju vara enkel att använda. Den ska ju hålla ett bra tag. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Ta tag i problemet med illaluktande svett

Det är inte svårt att ta bort illaluktande svett. deo mot kraftiga svettningar
En del kan du ju tvätta i maskinen. Gå igenom tvättråden. Om du behandlar kläderna fel kan de snabbt börja lukta.

Om plagget inte kan tvättas då kan du använda luktborttagare textil. Du kan välja på tre riktiga storsäljare.

Luktborttagare för textil måste vara skonsamma. Ett plus är ju om den kan användas till att ta bort röklukt också. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Hur vet jag hur ofta jag ska behandla?

Hur ofta du behöver behandla din utrustning beror ju på flera saker. Illaluktande svett som lämnas obehandlad är svårare att få bort. Men har du en bra luktborttagare textil så bör du ändå komma åt problemet.

Du kan punktbehandla om det är små områden. Men gör det till en återkommande rutin att spraya. Ta för vana att behandla utrustningen efter varje användning.

Respektera din omgivning

Det är viktigt att inte sprida lukter omkring sig. Det spelar inte någon roll på gymmet. Det är inget vidare.

Det behöver ju inte lukta några mängder. Illaluktande svett kan upplevas som oattraktivt. Oberoende av källa.

Försök att ta bort lukten i kläderna då och då. Det har du stor nytta av. Det är mycket trevligare att ha kläder och skor som inte stinker!

Var köper man produkten?

Luktborttagande produkter som Luktstopparen finns på allt-fraktfritt.se Det finns även en produkt som stoppar dålig lukt från avloppsbrunnar.