Med en luktborttagare får du fräscha skor

Sverige är ett av de länder i väst där det är vanligt att ta av skorna när man är inomhus. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Med en luktborttagare blir du av med lukten på nolltid.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Till att börja med så måste du förstås ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Om du vill ha ett ärligt svar kan du fråga vänner eller familj.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Med en sådan spray till hands har du snabbt löst problemet.

Allt-frakfritt.seHar många olika typer av Svettluktsdödare. Svettluktsdödaren är vanligast till sportkläder, framförallt hockey. Den är till och med så effektiv att den kan användas som deodorant.

Enbart behandling av fötterna räcker oftast inte

få

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Svetten kan faktiskt bli värre om du använder vissa typer av strumpor.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. spraya bort fotsvett från skor Det gör att du inte längre behöver skämmas för att ta av dig skorna. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Samma spray har flera användningsområden

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. Du kan börja med dina dagliga skor, sedan kan du spray vinterskorna i källaren också. Få bukt med lukten snabbt.

Ta bort kräklukt, behandla sportutrustning som ständigt stinker och se till att kattlådan inte gör det omöjligt att vistas på toaletten med luktborttagaren som fungerar för allt. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Var varsam med andra

Föreslå inte användandet av en luktborttagare till dem som du inte tror är intresserade. Lukten är inte problematisk för alla. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Gör inte det.