Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Men det kan ju även vara så att kläder och sportredskap luktar apa. Skulle du verkligen klara av att be någon om att ta bort lukt?

luktborttagare

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

Du kan prova dig fram genom att lägga upp det på olika sätt. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Om du inte ser upp kan de bli ledsna. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Genom att lägga fram ärendet försiktigt kan du be dem att få bort dålig lukt i skor. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När samtalet väl kommit igång så kan du föra in samtalet på luktstopparen. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. I förbifarten kan du passa på att nämna att sprayen är effektiv mot röklukt.

Om man vill ta bort lukt är det troligt att man också blir intresserad. Då kan du ju tala om det. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Luktstopparen kan råda bot på det hela. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
Det handlar egentligen bara om sodavatten och mineralsalt.

Var finkänslig

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Du kan inte bara be folk att ta bort lukt till höger och vänster. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men du måste också agera ibland. Kanske är det någon som inte känner lukten. Det finns människor som har nedsatt smak- och luktsinne. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

När du tar upp lukt så ska du alltid se till att andra inte hör samtalet. få bort dålig doft i skor
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då kan man hålla alla glada. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Det är viktigt att produkterna är säkra för hälsan också. Den är helt smärtfri att använda. Många använder sprayen som deodorant också. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.