Använd grape tonic i dina drinkar

Du glömde anskaffa groggvirke och de första gästerna är redan på ingång. Nu kanske du överväger att det får bli ren vodka, men så måste det inte bli. Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Det här måste du ta hand om i god tid. Vänta inte på bokningar.

smaksättning

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Var förberedd. Ge gästerna den dryck som de vill ha. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Mycket stark smak, man kan ta häften Indian Tonic och hälften sockerfri Sockerdricka så blir det i styrka som Grapetonic.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

grape tonic fungerar även att dricka utan alkohol. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Med en läskmaskin så kan du till exempel göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Den tar ju alltid slut så fort. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Prova nya drinkar

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Alla gillar inte samma sak. Du kan även mixa vin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Mixa smaker fritt. Det är enkelt att få rätt smak. gin o tonic grape tonic Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Du kan bjuda in till fest när som helst. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.