Du känner väl igen smitta och influensa symtom?

Hur vet du att du har influensa? De flesta känner igen tecknen för influensasmitta. Om du har influensa symtom så kan du ha snuva och hosta. Vi kan faktiskt kräkas när vi har influensa också.

handdesinfektionsmedel

Säsongsinfluensan är ingen nyhet. Smitta kan drabba oss på olika sätt och ge olika symtom. Många trodde att coronavirus var en vanlig influensa i inledningsskedet. Folk förstod då behovet av ett bra virusskydd.

Du kan vidta åtgärder för att slippa smitta

Gör vad du kan för att stärka ditt immunförsvar. Att köpa C-vitamin som pulver är billigare. Pulvret går under namnet askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Dr Annika Dahlqvists har mycket matnyttig information i ämnet.

Du måste skydda dig innan viruset bryter ut. Om du redan upplever influensa symtom kanske du har smittats med coronavirus. Du kan behöva intensivvård och det är ju inte så kul.

Om du vill undvika att få smitta så måste du skydda dig långt innan du får influensa symtom. Det finns flera sätt att lyckas på! Lättare kan det inte vara. Du behöver absolut inte stå i kö för handsprit på apoteket. Det är ingen bra ide att köpa handsprit mot bakterier.

Tänk handtvätt istället

En bra antibakteriell handtvål skyddar dig till viss del. Faktum är att handtvätt är en mycket effektiv form av handdesinfektion. Många gånger bättre än desinfektionssprit som kanske inte ens fungerar mot influensa.

Den vanliga tvålen är ett handdesinfektionsmedel som fungerar bra om du tvättar på rätt sätt. Bruka mycket tvål och ofta. Skölj sedan av noggrant. Viruset har ingen chans.

Ofta undrar man vad man ska ha handspriten till.

Ofta har man att handsprit ska vara så bra. Men så är det sällan. Den virusdödande effekten är den viktigaste. Samtidigt måste du förstå att många smittor överförs direkt via luften. Det är bra med rena händer.

Det är känt att handsprit inte dödar några av våra vanligaste virussorter. antiseptisk tvål Tro inte att handspriten löser dina influensa symtom. Tvål och vatten räcker långt som metod. Smitta kan segra över handspriten.

Det är enkelt att skydda sig mot smitta

Undvik andra människor med influensa symtom. Alla omfattas av det. Samtidigt kan du använda dig av någon form av ytdesinfektion.

Använd det på handtag. Om du använder sprayen så får du ett extra skydd. Du kan kan använda sprayen på de flesta ytor.

Det kan vara ett bra sätt att undvika smitta på. Ha alltid lagret påfyllt.