Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Det betyder att svenskar, kanske mer än andra, måste jobba både med bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus.

Det finns steg du kan ta för att döda coronavirus

Många läkare tror att alla i samhället kommer att få corona i olika utsträckning. Det är inte bara de som har influensa symtom som kan vara sjuka. Inledningsvis trodde man att barn inte kunde få det nya viruset.

Tänk efter före för att slippa coronavirus. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Influensavirus, vinterkräksjukan och förkylningsvirus överlever en spritning. Hudens naturliga barriär försvinner om du spritar händer ofta, det betyder att viruset har fritt fram.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. Då är det bättre om du använder alkoholfri handdesinfektion.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Visa din omgivning hur man tvättar händerna. Allt börjar med en bra tvål. Handsprit är inte det första valet i kampen mot coronavirus!

Det går att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus men du måste göra på rätt sätt.

Immunförsvaret kan stärkas och förbättras. Om du är rädd kanske du inte fattar de mest genomtänkta besluten. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Se över din kost och hur mycket du rör på dig. Då kan du hålla dig frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Det är lätt hänt att man glömmer det. Man kan prova att köpa och äta ester-C tabletter. Tänk på att bättre immunförsvar även hjälper dig om du skulle bli smittad av coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Kolloidalt silver 15 ml finns även som självtorkande spray. IONplus står sig väl i branschen.

Ytdesinfektion håller dina öppna ytor rena och fria från virus

Ytdesinfektion fungerar mot det mesta. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. Om du har en spray behöver du inte vänta i tre dagar.

Om du är noga med handdesinfektion och även använder antibakteriell spray har du en mycket bra start. Smittstopp utbudet info Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Hela Europa har brist på läkemedel. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. Man skulle kunna säga att nätbutikerna levererar det de vanliga butikerna inte kan.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.